Min hund och jag!

Jag hade bestämt mig sedan lång tid tillbaka att jag skulle ha en hund med mig när jag flyttade hemifrån för att börja plugga i Lund. Sagt och gjort så köpte jag en liten hund förra året och begav mig iväg från Småland till Skåne.

Det passade mig alldeles utmärkt att skaffa hund samtidigt som jag flyttade då min hund är mitt sällskap i lägenheten. Till skillnad från många andra studenter så valde jag att hyra en vanlig lägenhet i Malmö och pendla istället för att bo i studentkorridor eller studentlägenhet i Lund.

Jag tycker att detta verkligen var den ultimata lösningen för mig då jag får två städer i ett och det är skönt att kunna komma bort från allt som endast har att göra med studentliv i Lund.

Hälsosamt liv med hund

Jag är uppvuxen i en familj där det alltid varit viktigt med hälsa både när det kommer till mat och träning, så det är en stor del av mitt liv. Jag känner att det passar mig väldigt bra att ha en hund som sällskap när jag promenerar då det gör att det blir lite extra kul.

Naturligtvis följer min hund inte med mig till gymmet, men som sagt, hon är min ständiga följeslagare när det är promenad på träningsschemat och det kan inte bli bättre eller mysigare än så!